alkoholbehandling

Alkoholiker? Prøv en effektiv alkoholbehandling

Alkoholiker? Prøv en effektiv alkoholbehandling

advertorial

Drikker du for meget, og har du gjort det meget længe? Så læs med her:

Hvordan ved man at man er alkoholiker?

Som alkoholiker kan det godt være vanskeligt selv at indse sit problem. Mange alkoholikere lyver for sig selv igennem mange år, fordi sandheden simpelt hen er for hård og brutal at indse.

Hvis du har en mistanke om at dit forbrug af alkohol er ved at udvikle sig i en problematisk retning, er det en rigtig god idé at søge professionel hjælp. I takt med at dit alkohol forbrug tager til vil du nemlig miste evnen til at opnå denne erkendelse. Og så kan det være for sent for dig at få hjælp, med mindre du er så heldig at have pårørende som tvinger dig til at se dine problemer i øjnene.

alkoholbehandling

Det er trods alt bedre selv at tage beslutningen om at gå i afvænning. Når du som alkoholiker er motiveret for at vende skuden, vil du med sikkerhed kunne få rigtig meget ud af en alkoholbehandling.

Så har du nemlig den drivkraft der skal til for at kunne hive dig selv op ved hårene og komme videre i tilværelsen. Du har blot brug for en hjælpende hånd og den rette støtte for at komme i gang. Og den kan du få på et misbrugscenter.

Hvordan foregår afvænning på et misbrugscenter?

Når du henvender dig på et misbrugscenter med henblik på at få alkohol hjælp, vil du først og fremmest blive tilbudt en indledende afrusning. Denne procedure har til formål at rense din krop for giftige stoffer, sledes at den fysiske afhængighed kommes til livs før der tages hul på den terapeutiske behandling.

Selve forløbet har en varighed på cirka fem uger. Og efter endt forløb vil du blive tilbudt opfølgende møder som kan forebygge tilbagefald.

Du kan læse mere om alkoholbehandling på behandlingscenter-stien.dk.