Hvis du ønsker at bevare din bil fri for rust i mange år, er det tilrådeligt at lade den gennemgå en undervognsbehandling med jævne mellemrum.

Hvor kan min bil få en undervognsbehandling i Struer?

Skal din bils undervogn beskyttes mod rust angreb og tæring, kan du med fordel kontakte Struer Undervognscenter. Hos Struer Undervognscenter behandles din bil med TekTrol efter de af producenten foreskrevne metoder. Dette er din sikkerhed for at din bil får den absolut bedste antirust behandling behandling på markedet.

Hvordan foregår en undervognsbehandling?

Når en bil skal have en antirust behandling, vil gulv, sæder, rat, gearknop og lignende først blive behørig afdækket, så de ikke bliver smurt ind i TekTrol. Hjul og inderskærme bliver afmonteret, og bremsebakker samt katalysator afdækkes.

Dernæst vil der blive foretaget en afrensning med 45 grader varmt vand i bund og skærme. Herved opløses eventuelt ophobet salt og fedt, som således vaskes bort. Bilen tørres med varm luft, hvilket samtidig opvarmer undervognen, således at rustbeskyttelses midlet en lavere viskositet. På den måde er det nemmere at arbejde med, og trænger dybere ind i bilens samlinger.

Diverse hulrum behandles efter ML/FDM-metoden med det meget tynde ML-produkt, som foreskrevet i TekTrols egne behandlings anvisninger. Dernæst renses undervognen for løs støjdæmpningsmasse og eventuelle rust dannelser, som manuelt kan skrabes bor med et special værktøj.

Selve undervognen behandles med tre forskellige produkter, som påføres efter tur. Først det tynde ML produkt, som har en høj grad af indtrængen, og derefter et lidt tykkere produkt, som hærder op til en sej masse. Sluttelig påføres et kraftigt metal armeret slidlag på skærme og paneler og andre områder med hård mekanisk påvirkning. Hvis det er nødvendigt, påmonteres kantlister, og borehuller forselges. Og så er der kun tilbage at vaske og klargøre bilen, så den er klar til brug.

Du kan bestille tid til en undervognsbehandling på struerundervognscenter.dk