Er du kommet i den situation, at du skal til at anskaffe en bil mere for at møde familiens transport behov, kigger du måske allerede nu med lys og lygte efter en brugt bil. Det er nemlig ikke alle, som har råd til en spritny bil. En ny bil repræsenterer en stor udskrivning i dit budget – og så er det ikke engang sikkert, at det er en klog investering. Nye biler mister deres værdi meget hurtigt. Og har du ikke behov for den helt spritnye version af en bil – hvilket de færreste har – vil du hurtigt opleve, at dine surt optjente sparepenge bliver forvandlet til ingen ting.

Køb en brugt bil med en ung profil

Til gengæld kan du vende det faktum, at nye biler hurtigt taber i værdi, til din egen fordel. Det betyder nemlig, at du har adgang til et stort udvalg af brugte biler, som ikke nødvendigvis har særligt mange år på bagen, til en langt billigere pris end de nye modeller. En brugt bil af nyere dato kan således være den flotte, nye bil, du så i tv reklamer for blot få år siden – nu bare billigere og lettere brugt. Hvis du ser dig godt for, kan du gøre et rigtigt scoop i det store udvalg af brugte biler.

Mange leasing firmaer vælger eksempelvis at sælge deres brugte biler, fordi de udelukkende vil tilbyde de nyeste biler til deres kunder. Og en brugt leasing bil behøver hverken være slidt i bund eller ødelagt indvendig – tvært imod, er denne typer biler de, som bliver vedligeholdt bedst.

Find gode, brugte biler af nyere dato online

Du kan med fordel klikke ind på biltorvet.dk, når du leder efter ny, brugt bil. Her finder du brugtbils annoncer fra de mest kendte og velrenommerede brugvogns forhandlere i Danmark. Se hele udvalget på biltorvet.dk