Der findes massere af varmepumper på markedet. For eksempel Luft-til-vand- varmepumpe, jordvarmeanlæg og boligventilations- og brugsvandsvarmepumpe. Det hele handler om dit behov.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe opvarmer din bolig eller din virksomhed. Måden det foregår på, er at varmen fra enten jorden eller vinden bliver udnyttet og varmen kan nå din matrikel. En varmepumpe kan både varme radiatoren i huset, den kan også lave dejligt varmt vand til dine bade. Hvis du oplever, at huset er koldt, især om vinteren, kan en varmepumpe simpelthen også blæse varmt vand ind i de rum, der er ekstra kolde.

Professionelle vil hjælpe dig

Hvis man vil have fat i en varmepumpe, er det meget nemt. DVI-varmepumper er testede og man kan blot ringe og få bestilt en. En kølemontør og/eller elektriker vil da komme ud og vurdere, i samarbejde med dig, hvad du har brug for. Ofte er det forskelligt, hvilken løsning der er den bedste alt afhængig af om der er tale om et sommerhus, en arbejdsplads eller et heltårshjem. Professionelle vil give dig rådgivning vedrørende DVI-pumper. De vil montere varmeanlægget nøjagtigt som aftalt og inden længe kan du se frem til mere varme.

Jordvarme

DVI-varmepumper kan fungere i forbindelse med installering af jordvarme. Her varmes huset op og samtidig bliver vandet varmt. Varmen fra jorden udnyttes effektivt ved hjælp af jordslanger. Jordslangerne leverer væske til varmepumperne og herefter opvarmer varmepumpen væsken. Både radiatorer og vandhanerne i huset kan nu få leveret varme. Igen kan du få gode råd af dygtige elektrikere og kølemontører.

Varme i hele Danmark

Uanset hvor i landet du bor, kan du få installeret DVI-varmepumper nemt og hurtigt. Det er drønsmart, når du går og fryser og bare vil have noget varme nu og her. Det er bare at gribe telefonen og så er hjælpen på vej. Snart kan du holde varmen!