Om du er bilekspert eller bare bilejer og måske endda slet og ret ikke kender særligt meget til biler, så vil de fleste nok kunne se for sig, hvad en Ferrari er.

Selvom bilmærket langt fra var det første til at skabe biler, så har de formået at slå deres navn fast, endda også med Ferrari Danmark, så man næsten kan tale om, at kerneeksemplet med en bil, hvis man beder folk om at forestille sig sådan en, er en Ferrari.

Helt præcist bliver det i mange af tilfældene til en rød Ferrari, og ikke nok med det, så selvom Ferrari har søsat mange modeller på vejene gennem tiden, så kan de fleste mennesker også forestille sig en bestemt model af dette bilmærke.

Ejer man evnerne, så kan man måske endda gengive dem på en tegning og ramme nogenlunde rigtigt.

Ikke nok med det, så kan de fleste også se for sig bilmærket ikoniske logo: den stejlende hest foran, og det er jo meget rammende, når man ligefrem taler om, at biler og andet motordrevent har hestekræfter.

Så skal vi heller ikke glemme den værdi, der ligger i at eje en Ferrari.

Selv for de ikke så kyndige udi biler, så drømmer rigtig mange om, at de en dag kan komme til at eje sådan en, så der er virkelig meget prestige forbundet med, at man ikke bare køre, men EJER en Ferrari, og har sådan en stående i garagen.

Man kan nok så meget eje mange andre modeller af biler, men hvis du fortæller vidt omkring, at du ejer en Ferrari, så vil folk automatisk forestille sig, at du er noget ved musikken, eliten, har scoret kassen, vundet i Lotto eller bare drevet dit firma så godt, at du nu har fået råd til at eje en Ferrari.

Og apropos score, så vinder man også point hos det modsatte køn ved at invitere dem ud i en Ferrari.