smed viborg

Find den bedste smed i Viborg

Find den bedste smed i Viborg

Har du gang i et større byggeprojekt, der kræver stålkonstruktioner? Eller vil du have en ståltrappe ved din ejendom? Eller hvad med en altan? Eller har du behov for at sætte et stålværn op ved dit lejlighedskompleks? Eller noget helt femte? Når det kommer til konstruktioner i stål eller aluminium, så er det en smed, du skal have hyret. 

Hvilke opgaver kan jeg hyre en smed til?

En smed udfører typisk mange forskellige slags opgaver. Det kan både være på byggeprojekter, inden for vedligeholdelse, produkt af stålkonstruktion og meget andet. Konstruktioner i stål eller aluminium kan bruges til mange forskellige formål. Det kan også være omkring private boliger, hvor der skal opføres trapper, værn eller altaner – alt sammen i stål eller aluminium, så det er ekstra holdbart. Det er ikke alle steder, at det giver mening af købe en færdig trappe eller altan. Nogle gange kræver det helt specielle mål, for at den kan passe ind. 

Røn Petersen – speciale i rustfrit stål og aluminium

Røn Petersen er et smedefirma i Viborg med mange års erfaring i branchen. Faktisk hele 100 år. I al den tid har firmaet leveret specialfremstillet smedearbejde til et væld af forskellige projekter. Både til private kunder og til erhvervskunder. 

Røn Petersen er mere præcist specialiseret i at fremstille konstruktioner i stål og aluminium. De tilbyder blandt andet:

– Altaner

– Stålværn

– Ståltrapper

– Bygningsstål

– Pladebearbejdning

Virksomheden har egen tegnestue, og de kan derfor tegne din løsning helt fra bunden, så du får en fuldstændig specialfremstillet løsning på netop din ønskede stålkonstruktion. Virksomheden løser opgaver for kunder i hele landet. Selvom de holder til i Viborg, kører de f.eks. gerne til Aalborg, Århus, Herning og Silkeborg. 

Har du en stålkonstruktion, som du ønsker udført i specielle mål og med kvalitetsmaterialer? Læs meget mere om Røn Petersen her. På deres hjemmeside kan du også se nogle af deres tidligere løsninger.