Står du og mangler nye løbesko, men er i vildrede over hvilke du skal vælge? Læser du med her, så får du måske lidt mere inspiration og overblik over, hvordan du nemmest finder frem til din beslutning af nye løbesko. Det er ikke altid billigt at købe sportstøj, sportssko eller sportsudstyr – så det er helt normalt og forståeligt, at det for mange, ikke bare er et impulskøb. Mange bliver i tvivl om, hvilken model de skal vælge – bliver de mon træt af farven og sidder den nu også helt rigtigt? Nogle gange kommer alle disse spørgsmål frem, fordi man godt ved, at det kan være mange penge for bare en “træningssko”. 

Der findes uendeligt mange løbesko på markedet i dag, og det gør det bestemt heller ikke nemmere at finde frem til, hvilke sko man skal købe. Du kan altid starte med at kigge her: https://sportmaster.dk/dame/sko/loebesko, hvor der er mange lækre løbesko til kvinder. Når man står og skal vælge sine nye løbesko, så kan man nemt blive i tvivl om kvaliteten nu også er god nok, og sidder skoen som den skal, når man er ude og løbe. Hvis du er helt på bar bund, så er en god start at få styr på, hvilken løbestil du overhovedet har – hermed kan du nemmere sortere andre sko fra, som er velegnet til en anden slags løbestil end din. Hvis du er nybegynder inden for løb, så er det en god idé at vælge en sko, som ligger i ”midten”, altså med en middel støddæmpning, vægt, stabilitet osv. – så er du sikker på at skoen vil være okay til en start, indtil du bliver mere erfaren.

Vælg en løbesko som passer til dig og din stil

Er du kvinden, som går mest op i udseende, image og stil? Eller er du kvinden, som går mere op i kvalitet, praktik og funktionalitet? Uanset hvilke af disse to, som du kan se dig selv mest i, så er der rig mulighed for, at du kan finde løbesko i dag, som lever op til dine forventninger. Man kan fx få masser af løbesko i dag, som slet ikke ligner løbesko, men mere hverdagssko. Man kan derfor også sagtens bruge dem til hverdag, lige så vel som til træningen.

Nogle af de populære mærker som Nike, adidas og Asics har hver især et stort udvalg af lækre løbesko til damer. Nike har som altid løbesko i mange forskellige farver, så du kan vælge et par neon pink eller klassiske sorte – alt efter hvilken stil du er mest til. adidas er også kommet efter det de seneste år med smukke kollektioner af løbesko. De har blandt andet deres samarbejde med Stella McCartney, hvor de har nogle utrolig lækre løbesko i flotte designs og farver til kvinder. Asics har som sædvanlig deres lidt rå og robuste look, men i fede farver. Hvis det feminine look ikke tiltaler dig så meget, men du måske bedre kan lide det lidt rå look, så er løbesko fra Asics måske lige noget for dig?

En god idé er at få dig et overblik over, hvad du går efter og hvad der betyder mest for dig når du skal vælge løbesko. Hvis du vægter design rigtig højt, kan det være du skal tage et kig på adidas eller Nike løbesko – de har altid mange lækre løbesko til damer, og du kan ofte finde dem på tilbud. Når først du har fået dig et overblik over, hvad der er vigtigst for dig samt fundet frem til din løbestil, så er det noget nemmere at finde frem til, hvilke løbesko du skal vælge næste gang du trænger til nogle nye.