regnskoven

Sådan kan du redde et stykke regnskov

Sådan kan du redde et stykke regnskov

Vil du gerne støtte en god sag, og være med til at redde regnskoven? Det kan du gøre på flere forskellige måder. Du kan blandt andet være med til at beskytte et konkret regnskovsområde ved at købe et regnskovscertifikat.

Mange mennesker vælger at støtte op om en god sag. Nogle støtter en sag, som de har tæt på hjertet. Mange støtter eksempelvis Kræftens Bekæmpelse, hvis de har mistet en til kræft.

Hvis du har et specielt forhold til de danske skove, regnskovene i verden eller dyrene der bor i regnskovene, så er det måske red regnskoven sagen, som du skal støtte op om. 

Man kan både støtte med et månedligt beløb til en organisation, som kæmper for at redde regnskoven. Man kan også købe gaver fra organisationerne, og give i julegave. Så giver man pludselig en meget meningsfuld gave, som både er lavet af bæredygtige materialer og som samtidig støtter projekt red regnskoven. 

Hvorfor skal du købe et regnskovscertifikat?

Hvis du køber et regnskovscertifikat, så har du et konkret bevis på, at du støtter en sag, som har stor betydning for vores klodes miljø. Ved at købe et regnskovscertifikat, så er du med til at mindske udledningen af CO2 og sikre levesteder for truede plante- og dyrearter. 

1,6 milliarder mennesker på kloden er direkte afhængige af skovenes ressourcer. Mange af skovene bliver ryddet for at omlægge jorden til landbrug. Det gør de for at få fat i ædelmetaller eller olie i jorden. De gør det også for at gøre plads til store infrastrukturprojekter som kanaler, jernbaner og lignende. 

Hvis du er en af de mange, som går op i klima og vores klodes forandringer, så er det lige en sag for dig at være med til at redde regnskoven.

Organisationer verden over arbejder benhårdt på at redde regnskoven og dyrene, men det er ikke muligt uden alle vores andres hjælp.