Det adskiller sig sådan set ikke særligt markant, når man tager tager noter til Power BI kurser, som det gør, når man skal tage noter til andre kurser.

Snarere handler det om, hvilken type man er, når det handler om, at man gerne vil have taget noter, fordi man ikke modtager ene-undervisning hver gang og derfor bliver talt direkte til og kan spørge underviseren hver gang, når man har spørgsmål, og undervisningen er direkte tilrettelagt til en.

Og selv hvis man modtage ene-undervisning, så kan man sagtens risikere, at man glemmer stoffet senere, for studier har vist, at man husker markant bedre, når man tager noter samtidig, at undervisningen foregår.

Årsagen er blandt andet, at man forbinder noterne med den konkrete situation, man sidder i, så når man læser noterne senere, så kan man med det samme huske tilbage på undervisningen og huske, hvad man lærte og så koble mere information på end det, man måske nedfældede i sin tid.

Selv hvis du påstår, at du sjældent kigger på dine noter efterfølgende, når det skal bruges i praksis, så viser studier også, at information simpelthen bliver bedre lagret, når du skriver ned samtidig.

Mest moderne er det nok, at man tager noter med en bærbar-computer eller tablet, da man let kan skrive på disse. Telefonen er ikke så smart at bruge, da den kan distrahere ved beskeder, sociale medier eller andet.

Problemet med digitale noter er, at man er afhængig af strøm, og at der ikke sker nedbrud.

Så selvom du måske skriver hurtigt på computer, så kan det svare sig at have en notesblok liggende, som man enten kan supplere med eller helt tilvælge og fravælge det digitale, så der ikke er en skærm mellem dig og underviseren.

Du kan udvikle din egen teknik til at stenografere, så du kan skrive lige så hurtigt, som foregik det med taster.

Hvor finder du så gode kurser i Power Bi?

Det mener vi, du bedst gør hos 4D.dk.